Estyle elos-tekniikka

Uuden sukupolven valoimpulssilaite, jossa yhdistyy kahden energian vaikutus: valoimpulssi ja radiofrekvenssi. Tulos on huomattavasti aiempia menetelmiä tehokkaampi ja hoito pystytään kohdistamaan tarkkaan valittuun kohteeseen hoitotavoitteesta riippuen.

 • ihon kiinteytykseen (veltostunut iho, rypyt, juonteet)
 • ihon uudistamiseen (pigmenttimuutokset, verisuonilaajentumat / couperosa)
 • aknen hoitoon
 • ihohuokosten supistamiseen

E-Style hoidon vaikutukset

 • kiinteyttää ihoa ja saat ansaitsemasi heleämmän ja kauniimman ulkonäön
 • e-style silottaa juonteita ja ryppyjä elastiini- ja kollageenisyitä korjaamalla ja parantaa siten ihon joustavuutta
 • e-style vaalentaa turvallisesti ja tehokkaasti maksaläiskiä
 • ja häivyttää pinnallisia verisuonilaajentumia
 • e-style kiinteyttää ihoa ja saa sen näyttämään ja tuntumaan vuosia nuoremmalta

E-Style - hoitomenetelmät

E-stylen monipuolisuus perustuu elos-teknologiaan (sähköoptinen synenergia), joka on ainutlaatuista matalaenergistä laajakirjoista valoa. Infrapunavalon ja radioaaltojen yhdistelmä sekä turvaominaisuudet, kuten aktiivinen ihon tarkkailu, tarkasti kohdistettu hoito ja kosketusjäähdytys, takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja tehokkaan hoitotuloksen. Elos teknologia mahdollistaa hoidon kohdistamisen vain tarkasti valittuun ihoalueeseen; näin saamme kohdennettua hoidon juuri sinne minne haluamme ja tulokset ovat sen mukaisia.

Ihon kiinteytys

Pehmentää sekä hienot juonteet että syvät rypyt ja supistaa ihon huokosia aikaansaaden näin heleän ja nuorekkaan ihon.

Ihon uudistus

Elvyttää ihon rakennetta ja parantaa verisuoni- ja pigmenttimuutosten ulkonäköä samalla kun se silottaa pieniä juonteita. e-style elvyttää kasvojen, decolleten, käsien ja muiden alueiden ihoa supistaen suurentuneita huokosia ja muuttaa arvet ja värimuutokset vähemmän näkyviksi.

Pigmentin hajottaminen

Kahden energian eli valoimpulssin sekä radiofrekvenssin vaikutettua pigmenttiin, se lämpenee ja pigmentti hajoaa. Pigmentoitunut alue tulee usein ensin tummemmaksi. Hoidon jälkeen aluetta on hyvä kuoria ja uusia, jotta hajonnut pigmentti nousisi mahdollisimman nopeasti ihon pintaan ja kuoriutuisi pois. Ainutlaatuisen ELOS-teknologian ansiosta saadaan hyvää tulosta pigmentteihin, muuta ihoa vahingoittamatta. Pigmenttialueet vaativat kuitenkin yleensä aina useita hoitokertoja.

Hoitokerrat ja suositellut hoitovälit

 • kiinteytyshoitoihin vähintään 5 hoitokertaa, 3-4 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-4 kertaa vuodessa.
 • pigmenttiläiskien vaalennukseen vähintään 5 hoitokertaa 3-4 välein ja ylläpitohoitoja 2-3 kertaa vuodessa.
 • ihohuokosten pienentämiseen sekä ihon tasoittamiseen vähintään 5 hoitokertaa 3-4viikon välein ja ylläpitohoitoja tarpeen mukaan
 • couperosaan vähintään 5 hoitokertaa 3-4 viikon välein ja ylläpitoja 2-3 kertaa vuodessa.

Kotihoito

Viikon ajan hoidosta on tärkeää estää auringolle altistuminen tehokkaasti vaatteilla tai korkeilla laajaspektrisillä suojakertoimilla, jotta vältetään ihon herkempi palaminen ja ihon pigmentoitumisen mahdollisuus. UV- suojan ympärivuotinen päivittäinen käyttö on tärkeää muutenkin tuloksien pysymiseksi, sillä sekä pigmentin synnyssä ja tummenemisessa sekä ihon ennenaikaisessa ikääntymisessä uv-säteillä on iso vaikutus. Pigmentin hajotuksessa kuorinnalla ja vaalentavilla tuotteilla saadaan nopeampaa ja pysyvämpää tulosta. Kiinteytyshoidoissa huomio, että uv-suojan lisäksi ihollasi on tarpeeksi uuden kollageenin rakennusaineita käytössään esim. C-vitamiinia.

Hinnat ihonhoidoissa

E-style kasvohoidot

Sis. ihoanalyysi, kuorinta, e-style käsittely, tehoaineet). Hinta/hoitokerta

Kasvot, kaula ja decotlee
450 €
Kasvot ja kaula
350 €
Kasvot
250 €
Kaula ja decotee
350 €
Kaula
200 €
Decoltee
250 €
Posket/muu yksittäinen alue kasvoilta
120 €
Kädenselät
120 €
Yksittäinen kolikon kokoinen pigmenttiläiskä kasvoilta
75 €