Megawave -kasvohoito

Megawave Taketen on kasvojen lihaksiston tehokasta kiinteytystä. Hoito on kehitetty kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen, mutta toimii erinomaisesti myös kiinteytyshoitona. Megawave on isometrinen jumppahoito, jonka ansiosta kasvolihasten koko, muoto ja kiinteys palautuvat nuoruuden mittoihin. Patentoidun ja turvallisen menetelmän avulla voidaan kasvattaa lihasmassaa. Kaikki lihakset muuttavat muotoaan kun niitä treenataan – myös kasvolihakset.

Ikääntymisen myötä lihasmassa pienenee. Kasvolihasten lihasmassan pieneneminen aiheuttaa kasvoissa ”tyhjän säkin” näköisen ilmiön. Lihasten saadessa takaisin nuoruuden mittansa; piirteet kohoavat ja kasvot saavat uutta ryhtiä. Hoidossa kasvojen verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat.

Tämä näkyy ihon kirkastumisena. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen, tule kokeilemaan!

Hoidon taustasta

Hoitomenetelmän kehittäjä on eräs maailman johtavista neurofysiologeista Tri Ronald Baxendale. Hän työskentelee Skotlannissa, Glasgown yliopistossa. Ronald Baxendale on erikoistunut tutkimaan ja kehittämään hoitomenetelmiä potilaille joiden lihasmassa ja/tai voima on jostain syystä heikentyneet. Tri Baxendalen tutkimuksia on julkaistu alan arvostetuissa ammattilehdissä ja hänen kirjoituksiaan on julkaistu yli 100 kertaa johtavissa lääketieteellisissä lehdissä eri puolilla maailmaa.

Hoitomenetelmä on patentoitu sekä laitteella ja menetelmällä on CE hyväksyntä. Laitteelle on myönnetty myös lääketieteellinen sertifikaatti.

Kasvojen kuntoutus- (kasvohermon halvaus, kasvohalvaus) ja kohotushoito

  • Lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty, patentoitu hoitomenetelmä
  • Tehokas ja turvallinen
  • Nopea ja pysyvä veitsetön kohotus
  • Lihasten kunto paranee ja niiden koko, kiinteys ja muoto palautuvat nuoruuden mittoihin

Tehokasta hoitoa, jos kärsit

  • Rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella
  • Roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta
  • Turvonneista silmänalusista tai silmäpusseista

Hoito käytännössä

Lihasmassan kasvattaminen vaatii aina toistoa. Megawave-hoidon teho saavutetaan 2-3 kertaa viikossa tehtävällä vähintään kymmenen kerran hoitosarjalla.
Hoitotulokset ja lihaksiston kunto on helppo pitää kuukausittaisella ylläpitohoidolla.