Prodigypeel - kuorintahoito

Kemialliset kuorinnat ovat tärkeä osa kauneudenhoitoa. Ihoa on kuorittu tuhansia vuosia, mutta viimeaikaiset edistysaskeleet aineosien ja niiden yhdistelmien osalta ovat edistäneet uusien kuorintateknologioiden kehitystä.

Tästä Is Clinicalin kemialliset kuorinnat ovat loistava esimerkki.

Kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa useita iho-ongelmia, ja ne edesauttavat ihon uusiutumista sekä saavat aikaan merkittäviä tuloksia. Niiden avulla voidaan vähentää näkyvästi ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon tekstuuria, kiinteyttää, vaalentaa pigmentti muutoksia, hoitaa aknea sekä tuoda esiin kaunis, nuorekkaampi ja kuulas iho.

Prodigy Peel kuorinnoissa yhdistyvät resorsinoli, maitohappo, salisyylihapon edistyksellinen muoto ja sitruunahappo. Nämä aineosat on yhdistetty tehokkaaksi boosteriksi, joka parantaa hoitotuloksia muihin pinnallisiin kuorintoihin verrattuna.

Hoidot vaativat 7-10 päivän toipumisajan! Iholla saattaa tuntua vähän tai jonkin verran enemmän punoitusta, turvotusta, kutinaa ja kireyttä. Aivan niin kuin iho olisi auringon polttama. Iho myös kuoriutuu. Sitä ei saa raapia, kosketella eikä kuoria, kuoriutuva iho lähtee itsestään.

Prodigy Peel P2 System

(kosmetologin tekemä hoito)

P2 on pinnallinen kuorinta, joka hoitaa:
lievää aknea, korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä, tasoittaa epätasaista pigmenttiä ja ihonväriä

Prodigy Peel P2 System kuorinta sopii suurimmalle osalle ihotyyppejä, myös tummemmille ihoille. Hoitoja tehdään 4-8 viikon välein yhteensä kolme kuorintaa.

Hoitojen tekemistä vältetään kesäkuukausina, auringolle altistumisen vuoksi.

Hinnat