Retin-oil peel -kuorintahoito

Monipuolinen, erittäin tehokas ja ihoa puhdistava retinolikuorinta-hoito sinulle, joka haluat kirkkaamman ihon, vähemmän juonteita, tasaisemman ihon sävyn ja iholle säteilevän hehkun.

Ekseption retin-oil peel -kuorinnassa yhdistyvät retinoli, salisylihappo ja E-vitamiini, jotka saavat aikaan keratolyyttisen vaikutuksen, joka poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ihon sarveiskerroksen pinnalta.
Retinoli on tutkitusti tehokas A-vitamiini ihon hoitoon ja on yksi tehokkaimmista ihonhoidon aineosista, jonka vaikutuksia on tutkittu jo pitkään. Retinoli tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan.
Salisyylihapolla on voimakas antiseptinen ja puhdistava vaikutus. Se normalisoi talirauhasten toimintaa ja supistaa huokosia.
Retinolin hyödyt ja vaikutus ihoon
• Ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä, silottaa juonteita ja ryppyjä
• Kiinteyttää ihoa, edistää ihon kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa
• Vähentää UV-säteilyn aiheuttamia valovaurioita
• Häivyttää ihon pigmenttihäiriöitä ja tasoittaa epätasaista ihonväriä
• Tasoittaa ihon rakennetta kuten aknearpia
• Kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja iho uudistuu nopeammin
• Toimii tehokkaana antioksidanttina vahvistaen ihon luonnollista suojaa

Hoito on erittäin miellyttävä eikä tunnu polttavalta iholla, kuten muut samantyyppiset kuorinnat voivat tuntua.                                                                                                                                                    Tuote on öljymäinen ja se hierotaan ja imeytetään ihoon.                                                                                                                                                                                                                                                               Seuraavana päivänä hoidon jälkeen iholla saattaa tuntua pientä yliherkkyyttä ja vähäisen punoituksen merkkejä ja 2 – 3 päivää hoidon jälkeen iho
alkaa kuoriutumaan ja tätä kestää enintään 7 päivän ajan.
Näet ihollasi sekä välittömiä että pitkäaikaisia tuloksia –paras hoitotulos saavutetaan kahdella hoitokerralla 30 päivän välein.