RF-meso mikroneulaushoito

Mikroneulauksessa ihoon aiheutetaan pieniä mikrotraumoja, joka aikaansaa ihon omien luonnollisten korjausmekanismien käynnistymisen.

RF-radiotaajuushoito lämmittää ihon sisimpiä kerroksia. Radiotaajuuden aikaansaama lämpö aktivoi verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.

RF-mikroneulaus eli fraktuaalinen mesoterapia yhdistää perinteisen mikroneulauksen ja radiotaajuushoidon. Menetelmät täydentävät toistensa vaikutusta ja hoidosta tulee entistä tehokkaampaa.

RF-mikroneulaus sopii lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille. Hoito on nopeaa ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti, eli toipumisaikaa tai puudutteita ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton. 

 

RF-mesohoidon vaikutukset

RF-Meso mikroneulauslaitteella saadaan neulojen syvyys määriteltyä tarkasti haluttuun syvyyteen, jopa 2mm asti. RF-mikroneulauslaitteella saadaan myös radiofrekvenssi ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella. 

Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee. Hoito lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, kiristää ja napakoittaa ihoa, tasoittaa ihon värivirheitä, madaltaa juonteita sekä parantaa arpikudosta. 

Hoitokerrat ja suositellut hoitovälit

Sarjahoidolla saadaan parhaat tulokset. Suositus on 3-5 hoitoa 2 viikon välein ja ylläpitohoito 1-2 kuukauden välein.  Paras hoitoaika on syksyllä, talvella ja keväällä. Keskikesällä ei mikroneulausta ole hyvä tehdä runsaan auringonvalon vuoksi. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja happokuorinnan, RF-mikroneulauksen, rauhoittavan naamion, seerumin ja loppuvoiteen.

Kotihoito

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta 1-2 päivää. Meikkiä voi käyttää 24 tunnin kuluttua hoidosta. Iho tulee suojata hyvin auringolta. Hoidon jälkeen tulee välttää hikiliikuntaa, saunomista ja suoraa auringon valoa vuorokauden ajan. 

Hinnat

Kasvot
190 €
+ Kaula ja decotee (lisäpalvelu)
20 €

Kasvojen lisäksi voit valita kaulan ja decolteen käsittelyn +20 €

3 krt kasvot
510 €

3 kerran sarjahoito