Valoimpulssi karvanpoisto

EFB Beauté Valoimpulssi karvanpoisto

Tummien ja vaaleiden ihokarvojen pysyvä poisto IPL valoimpulssilla

Uutta ja todella tehokasta karvanpoistoa pysyvästi!

IPL Valoimpulssilaitteella tehtävässä karvanpoistossa kasvuvaiheessa oleva karvatuppi tuhoutuu valoimpulssin aiheuttaman lämpötilan nousun ansiosta. Valoimpulssihoidolla saadaan poistettua pysyvästi jopa 95% tummista ja 80% vaaleista, harmaista ja punapigmenttisistä karvoista. Jäljelle jäävä karva on hennompaa ja kasvaa harvaan.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua noin 20% ihokarvoista. Hoitoja tarvitaan n. 5-10 kertaa, 6-10 viikon välein tehtynä, riippuen hoidettavasta alueesta.

Jos kärsit sisäänkasvavista karvoista, tämä hoito poistaa myös sen ongelman.

Valoimpulssihoito on sekä miehille että naisille sopiva hellävarainen hoitomuoto. Hoidossa iholle levitetään viilennetty väliainegeeli ja hoidettavalle alueelle asetetaan hoitopää, jonka kautta väläytetään iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Hoidon aikana voi tuntua pientä kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai paikoitellen pieni piston tunne.  Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. Sokerointiin tai vahaukseen verrattuna tumman karvan poisto valoimpulssilla on kivutonta. Vaalean karvan poisto tuntuu enemmän, mutta on hyvin kestettävissä.

Käytössämme on uuden sukupolven EFB Beauté Adena valoimpulssilaite, jolla on kahdeksan eri patenttia takaamassa laitteen tehokkuutta ja turvallisuutta. Yksi patenteista on ainutlaatuiselle vaalean karvan poistomenetelmälle, jonka EFB Beauté on kehittänyt ensimmäisenä ja ainoana maailmassa.

Ranskalainen EFB Beauté on pitkäikäinen ja Euroopan johtava IPL-laitevalmistaja, jonka laitteita käytetään myös useissa kauneuskirurgisissa sairaaloissa ympäri maailmaa.