VelaSmooth-hoidossa käytetään infrapunavaloa kohdealueen lämmittämiseen ja ihon joustavuuden parantamiseen. Radiofrekvenssi lämmittää ihonalaisia rasvasoluja ja kiinteyttää ihoaluetta. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa.

Ihon pintaa silotetaan imun ja syvähieronnan yhdistelmällä. VelaSmooth-menetelmän yhdistetty lämpöenergia tunkeutuu siis syvälle kudokseen ja saa rasvasolut ”liikkeelle” sekä stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena on pehmeämpi iho. Tämä yhdistelmävaikutus, joka tunkeutuu yksittäisten rasvasolujen tasolle saakka, tekee VelaSmooth-teknologiasta niin ainutlaatuisen ja tehokkaan.

Patentoidun elos-tekniikkansa ansiosta Velasmooth tarjoaa markkinoiden tehokkaimman ja kehittyneimmän ratkaisun mm. seuraavissa tilanteissa:

 • selluliitin ja appelsiini-ihon hoito
 • vartalon muokkaus ja kiinteytys
 • ”ratsupaikkojen” pienennys
 • rasva- ja nestekertymien hoito
 • arat nivelet ja lihakset (myös migreeni)
 • venymä- ja ruhjevammat
 • ennen ja jälkeen rasvaimua nopeuttamaan paranemista
 • kasvoilla kaksoisleukaan, kaulaan ja poskien alueen veltostuneeseen kudokseen

Velasmooth-hoidon vaikutukset

 • VelaSmooth elävöittää ihoa, edistää solujen uusiutumisprosessia ja parantaa ihon rakennetta.
 • muotoilee ja kiinteyttää vartaloa näkyvästi.
 • Ihon elastisuus paranee huomattavasti ja rasvakudokset vähenevät.
 • Käsittely vähentää turvotusta ja nestekertymiä sekä edistää aineenvaihduntaa.
 • Iho on jo muutaman hoidon jälkeen tasaisempi ja vartalon muoto linjakkaampi.
 • Niskakipu, lihaskipu sekä migreenikivut helpottuvat myös muutaman käsittelyn jälkeen.

Velasmooth selluliittihoidossa:

Mitä selluliitti on?

Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä. Rasvasolut ovat suurentuneet ja ryhmittyneet liittyen samalla toisiinsa. Rasvasoluja ympäröi säikeinen sidekudos. Suurentuneet rasvasolut painavat ja puristavat veri- ja lymfasuonia. Veri ja imunesteenkierto häiriintyvät ja solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti hidastuvat. Kudokseen syntyy turvotusta. Myös sidekudossäikeet kovettuvat ja hajoavat, jolloin iho menettää kimmoisuuttaan. Selluliitti-iho näyttää muhkuraiselta ja koska verenkierto alueella on heikkoa, iho on usein harmahtava ja ihoalue tuntuu kylmältä ja on mustelmaherkkä.

Selluliittia voidaan siis pitää ihon paikallisena aineenvaihdunnallisena häiriötilana. Selluliittia esiintyy 80 prosentilla kaikista yli 20 vuotiaista naisista painosta ja ruumiinrakenteesta riippumatta

Miksi selluliittia syntyy?

Selluliittiin syntymiseen vaikuttavat ennen kaikkea hormonaaliset syyt. Hormonit säätelevät rasvasolujen toimintaa ja rasvakudoksen jakautumista keholla.

Laskimoverenkierron ja imunestekierron häiriöt (esim. tiukat kiristävät vaatteet) voivat myös aiheuttaa selluliittia. Verisuonten toimintaan vaikuttaa myös perinnölliset tekijät, joten toisilla on myös taipumus saada selluliittia helpommin.

Psyykkiset ja hermostolliset syyt kuten stressi, masennus, uupumus vaikuttavat hermoston toimintaan ja hormoneihin. Väitetään, että stressi hidastaa rasvaa hajottavien entsyymien toimintaa ja näin nopeuttaa selluliitin syntymistä.

Ravinto vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan. Niinpä laadullisesti heikko tai määrällisesti väärä ravinto lisää selluliittialttiutta. Huonosti toimiva ruuansulatus ja ummetus hidastavat kuona-aineiden poistumista kehosta. Jotkut aineenvaihduntaan vaikuttavat sairaudet sekä lääkeaineet saattavat myös lisätä selluliittia. Nautintoaineet ja tupakointi kuormittavat kehoa kuona-aineilla.

Mitä VelaSmooth hoidossa selluliitille tapahtuu?

Selluliitin vähentäminen ilman mekaanista vaikutusta on äärimmäisen vaikeaa. VelaSmooth laitteessa Elos-teknologia yhdistyy alipaineimuun ja mekaaniseen hierontaan.

Etu muihin menetelmiin nähden on, että kudos lämmitetään ensimmäisestä hetkestä lähtien ja tämä on ratkaisevaa lopputuloksen kannalta. Radiofrekvenssi lämmittää kudoksia 5-10 mm:n syvyyteen asti ja parantaa siten rasva-aineenvaihduntaa. Tämä suurentaa ja parantaa mahdollisuuksia hajottaa rasvaa ja selluliittia. Optinen valo on infrapunavaloa, joka parantaa ihon elastisuutta ja lämmittää syviä rasvakerroksia. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa. Imupaine aktivoi verenkiertoa sekä lymfakiertoa ja nopeutta näin selluliitin hajoamista. Lisäksi se parantaa kudosten liikkuvuutta ja pienentää rasvasolujen kokoa (esim. ”niskakyttyrän” pienennyksessä). VelaSmooth hyödyntää Elos-tekniikkaa ja antaa pitkäaikaisia tuloksia.

Radiofrekvenssi Elos-tekniikan avulla siis lämmitetään ihonalaista kudosta ja saadaan aikaan hypoterminen vaikutus. Rasvakudoksen lämmittäminen käynnistää rasvasolujen aineenvaihdunnan ja saa ne pienenemään, jolloin iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi.

Hoitoväli ja käsittelykerrat

Käsittelyjä suositellaan aina sarjahoitona kaksi tai kolme kertaa viikossa. Sarjahoidon kokonaiskäsittelyjen määrä riippuu ongelman laajuudesta ja vaikeusasteesta. Alkukäsittelysarjaksi suositellaan 8-12 kertaa viidessä kuudessa viikossa.

Ylläpitokäsittelyä annetaan tyypillisesti 1-2 kertaa / kk alkukäsittelysarjan jälkeen. Näkyviä tuloksia saadaan usein jo neljän tai viiden käsittelyn jälkeen.

Mitä tulee huomioida ennen hoitoa

Hoidettavalta alueelta on hyvä poistaa kaikki karvoitus edeltävänä päivänä jos se on pitkää. Vältä muutaman päivän ajan ennen hoitoa vahojen käyttöä tai toimenpiteitä, jotka voivat aiheuttaa ihon rikkoontumista.

Kotona iho kannattaa kuoria kuollut ihosolukko pois, jotta alueen käsitellessä saadaan hoitopäällä hyvä kontakti ihoon.

Mikäli mahdollista, aspiriinin tai muun verenohennuslääkkeen käyttö tulisi keskeyttää, koska nämä altistavat mustelmien syntymiselle.

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen

Hoito siis lisää kehon aineenvaihduntaa; hoidon jälkeen täytyy siis juoda runsaasti vettä, jotta kuona-aineet poistuvat kehosta eivätkä palaa takaisin verenkiertoon. Tämä voi tuntua pääkipuna ja huonona olona. Ja muutenkin hoidolla tavoiteltu kuona-aineista puhdistautuminen häiriintyy ja tulokset heikkenevät, ellei vettä nauti riittävästi.

Hoitosarjan idea on saada kuona-aineet poistettua ja iho tasoitettua sekä tietysti rasvasolut pienennettyä. Siksi on ehdottoman tärkeää ymmärtää, mikä aiheuttaa kuona-aineiden keräytymistä kehoon ja sitä kautta selluliittia. Velasmooth sarja onkin sysäys terveempään ruokavalioon ja elintapoihin muutenkin. Vaikka hoidolla saadaan puhdistumista aikaan, ei tulokset ole niin pitkäaikaisia kuin toivoisimme, jos kokoajan kuona-ainetta kerääntyy kudoksiin lisää.

Hoidettua aluetta ei kannata lämmittää saunalla tai kuumalla kylvyllä heti hoidon jälkeen. Iho saattaa toisilla kuumoitella muutenkin hoidon jälkeen.

Velasmooth–hoitomenetelmä -huipputeknologiaa

Juuri Velasmooth-hoidossa käytettävässä Elos-tekniikassa yhdistyvät nämä neljä asiaa: alipaineimu, mekaaninen hieronta, radiofrekvenssi sekä infrapuna. Näin saadaan todella tehokas vaikutus halutulle alueelle tehokkaasti, mutta turvallisesti.

Useat julkaistut tutkimukset todistavat tehokkuuden.

Hinnat

Yksittäiset alueet/kertakäsittely

Niska ja hartia
70 €
Vatsa
70 €
Vatsa ja kyljet
100 €
Pohkeet
70 €
Reidet
100 €
Pakarat
70 €
Pakarat ja lantio
100 €
Kaksoisleuka ja kaula
70 €
Käsivarret
70 €

Pakettihinnat useammalta alueelta ajan mukaan/kertakäsittely:

45 min
100 €
60 min
135 €
1 h 15 min
170 €
1 h 30 min
205 €
1 h 45 min
235 €
2h
270 €
2h 15 min
300 €

Useamman alueen hoitoaika riippuu alueiden koosta sekä alueen lämpenemisestä (joka on oleellisen tärkeää hyvien tulosten saamiseksi.) Usean alueen aika selvitetään ensimmäisellä hoitokerralla.

Joka kuudes saman sarjan hoitokerta: -50%.

Hoidot tehdään aina sarjahoitona, jotta saadaan haluttuja tuloksia. Lisäksi saadaksesi mahdollisimman hyvät tulokset; noudata annettuja kotihoito-ohjeita.