Suihkurusketus

Unelmien sävy ihollesi helposti ja turvallisesti
Suihkurusketuksen lopputulos on tasainen ja terveen päivettynyt. Rusketus kehittyy ihollasi muutamassa tunnissa kauniin sävyiseksi. Rusketuskäsittely takaa sinulle kauniin sävyisen ihon noin viikoksi.
Iholle suihkutetaan ohuena sumuna sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Rusketuskäsittelyn jälkeen väri iholle syntyy 12h aikana. ”Tänään tehty on huomenna valmis.” Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä.

Miten valmistaudut suihkurusketukseen?

Paras lähtökohta suihkurusketukselle on puhdas kuorittu iho. Kuori iho vartalokuorinnalla kotona ja jätä se puhtaaksi (ei voiteita iholle). Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät. Hoidon aikana saat hoitajalta ohjeet siitä, kuinka toimitaan. Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi. Sitten vaan pukeudut mukaan ottamiisi löysiin vaatteisiin. Suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika. Suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua.

Ennen

 • Aja ihokarvat hyvissä ajoin ennen rusketuskäsittelyä (mielellään 8 tuntia ennen).
 • Iho tulisi kuoria kauttaaltaan mielellään edellisenä päivänä ennen rusketuskäsittelyä. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa rusketusta pysymään iholla pidempään. Kuoriminen myös tekee lopputuloksesta tasaisemman
 • Kuorimisen jälkeen iho olisi hyvä kosteuttaa tasaisesti. Tämä vaikuttaa rusketuksen levittyvyyteen ja tasaisuuteen. Älä kuitenkaan levitä rasvaa juuri ennen rusketuskäsittelyä, sillä se saattaa estää rusketusaineen reagoimista ihossa.
 • Käy suihkussa ennen rusketuskäsittelyä, sillä suihkua, kylpemistä, uimista ja runsasta hikoilua tulisi välttää ainakin kuusi tuntia levityksen jälkeen, jotta aktiiviaineet ehtivät vaikuttamaan.
 • Ihon tulee olla puhdas. Meikit, deodorantti, hajusteet ja muut kemikaalit on hyvä pestä pois tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, mutta esimerkiksi meikkivoide saattaa vaikuttaa lopputulokseen tehden sen epätasaiseksi. (runsas pigmenttiset)
 • Pukeudu rusketuskäsittelyyn esim. vanhoihin bikineihin, alusvaatteisiin tai kertakäyttöisiin stringeihin. Vältä vaaleita ja tiukkoja vaatteita rusketuskäsittelyn jälkeen.

Jälkeen

 • Anna ihon kuivua rauhassa ennen kuin pukeudut. Rusketusaine kuivuu iholle nopeasti. Ihotyypistä riippuen 2-7 minuutissa.
 • Suihkua, kylpemistä, uimista ja runsasta hikoilua tulisi välttää ainakin kuusi tuntia levityksen jälkeen.
 • Mikäli mahdollista, vältä tiukkojen vaatteiden, kuten farkkujen, rintaliivien ja vöiden käyttöä tunnin ajan levityksen jälkeen.
 • Käytä löysiä, tummasävyisiä vaatteita rusketusaineen levittämisen jälkeen. Itseruskettavan levityksen jälkeen kannattaa välttää vaaleita vaatteita, sillä ne voivat värjääntyä. Pese värjäytyneet vaatteet vuorokauden kuluessa tahrojen pinttymisen välttämiseksi.
 • Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua.
 • Itseruskettavat tuotteet eivät anna suojaa auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, joten auringossa ollessasi muista käyttää suojakertoimia sisältäviä voiteita.
 • Kuori tai hankaa kevyesti pesusienellä vanha ja halkeillut rusketus pois aina ennen uutta ammattilaiskäsittelyä.