Intialainen perinnelääketiede, ayurveda, pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan tietouteen. Ayurvedassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Siihen kuuluvat kaikki elämän osa-alueet, kuten ravinto, liikunta, meditaatio, jooga ja hierontahoidot.  Hoitojen tavoitteena on kehon ja mielen harmoninen tasapaino ja pitkä, terve elämä. Tasapainoinen keho ei sairastu. Ayurveda auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Ayurvedinen lääketiede on funktionaalista lääketiedettä, jossa vallitsee kokonaisvaltainen ihmiskäsitys, keho-mieli-tietoisuus.

Intialainen koko kehon perinnehieronta

Perinteinen intialainen koko kehon öljyhieronta rentouttaa ja uudistaa kehoa ja mieltä. Hieronnan liikkeet parantavat verenkiertoa, venyttävät lihaksia ja lisäävät nivelten liikkuvuutta. Hoito poistaa kehosta kuona-aineita ja vaikuttaa lymfakiertoon, hengitykseen ja hermostoon lisäten henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Hieronnalla vaikutetaan energiaratoihin, nadeihin. Ayurvedan mukaan sairaus on tukos energiaradassa. Hoidon avulla saadaan elämän energia Prana virtaamaan vapaasti. Prana liikkuu nadien kautta.

Hieronnassa käytetään lämmitettyjä Frantsilan ayurvedisia kylmäpuristettuja luomuyrttiöljyjä. Öljyt auttavat poistamaaan kehosta kuona-aineita ja myrkkyjä ja vahvistavat ja uudistavat kehoa. Jos tiedät oman doshatyyppisi (vata, pitta, kapha), voidaan hoidossa käyttää tyyppisi mukaista öljyä. Muuten käytetään ns. ayurvedista yleisöljyä, joka sopii kaikille doshille.

Hinnat: 100€/50min, 125€/80min

Ayur Balance

Ayur Balance-hieronta on stressiä lievittävä ja rentouttava, mutta samalla syvällisesti lihasjännityksiä poistava koko kehon hierontahoito. Hoito on alunperin tehty sotureita varten vahvistamaan lihaksistoa ja auttamaan kehoa palautumaan. Hoito sopii henkilöille, jotka haluavat tehokasta lihaskäsittelyä. Hoidossa käsitellään lihaksia monipuolisilla otteilla muun muassa kyynärpäitä käyttäen.

Hinta 140€/100min

Ayurvedinen joogahieronta

Ayurvedinen joogahieronta on yhdistelmä öljyhierontaa ja tehokkaita joogavenytyksiä. Hoito lämmittää lihaksistoa, tehostaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, sekä lisää kehon liikkuvuutta ja joustavuutta. Hoito tehdään lattialla futonpatjalla. Hoidossa hierotaan käsillä ja jaloilla.

Hinta 130€/80min

Intialainen jalkahieronta (Padabhyanga)

Ayurvedinen jalkarefleksologia perustuu perinteiseen intialaiseen jalkahierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä onkin jalkahieronnalla hyvin erityinen asema. Hoito muodostuu erilaisista jalkaterän hankaus, sively ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös jalkaterän marmapisteitä. Marmapisteet ovat Pranan, elämänenergian energiakeskuksia. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Padabhyangassa jalkaterää käsitellään metallisella Kasamaljalla, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.

Hinta 90€/60min

Vedapulse -mittaus

VedaPulse-mittari kertoo mitattavan henkilön sen hetkisen ayurvedisen tilan; vata-, pitta- ja kapha-tasapainon, kehon energiakeskusten Chakrojen tasapainon, kehon stressitilan, eri elementtien ja meridiaanien tasapainon sekä kehon osien toimintakyvyn. Mittaustulosten perusteella ohjelma antaa ohjeita elämäntavoista, ruoka-aineista ja mausteista, joiden avulla elimistön tilaa saa tasapainoitettua.

Pulssiluenta on kautta aikojen ollut yksi tärkeimmistä itämaisen lääketieteen diagnosointimenetelmistä. VedaPulse-mittauksessa yhdistyy länsimäinen teknologia itämaiseen lääketieteeseen.
Tiedemiehet ovat kehittäneet EKG-tutkimukseen perustuvan lääketieteellisen VedaPulse-mittalaitteen aasialaisen lääketieteen ja kardiografian asiantuntija prof. Oleg Sorokin johdolla. VedaPulse-diagnoosi tehdään kummastakin ranteesta mitattavasta pulssista ja sydänkäyrästä. VedaPulse-mittaus vastaa ayurvedista pulssiluentaa.

Saat mukaasi ohjeet ja luentatulokset – ja ohjeet tasapainon lyötämiseksi.

Hinnat:
Mittaus 100€
Seurantamittaus 60€

Ayurvedahoidot Sinulle antaa luontaishoitaja,koulutettu hieroja, ayurvedahoitaja Tiia Mellin

Varaa aikasi puhelinpalvelustamme tai kysy lisää.