SPAhieronta

SPAhieronta on monipuolinen hierontahoito, jossa hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa faskiakäsittelyn, vyöhyketerapian, akupunktion ja laserterapian avulla.

Käytettävien hoitomenetelmien tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa hoidon alussa. Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

SPAhieronta lisää kehon ja mielen hyvinvointia ja auttaa monissa ongelmissa.

SPAhieronta sopii esimerkiksi:

 • lihasjännitysten ja liikerajoitusten hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn
 • erilaisten kiputilojen hoitoon
 • päänsärkyjen ja migreenien hoitoon
 • puremalihasongelmien hoitoon
 • aineenvaihdunnan ongelmien hoitoon
 • hormonaalisten ongelmien tasapainottamiseen
 • immuunijärjestelmän vahvistamiseen
 • hermojärjestelmän tasapainottamiseen
 • stressin hoitoon
 • unettomuuden hoitoon
 • rentoutumiseen ja tuomaan hyvää oloa

Faskiahoidossa avataan kehon kalvorakenteita. Faskiat sitovat kehossa kaiken yhteen. Kireä faskia jäykistää kehon liikkuvuutta, heikentää lihasvoimaa ja aiheuttaa kipua. Faskiassa on kuusi kertaa enemmän hermosoluja, kuin lihaksessa, joten usein lihaskivut johtuvat faskian kireydestä. 

SPAhieronnassa käytetään faskian avaamiseen manuaalisen käsittelyn lisäksi syväaaltohoitolaitetta. Se on tehokkain ja kivuttomin hoitomenetelmä faskioiden avaamiseen. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

Vyöhyterapiassa stimuloidaan sormin ja vyöhykepuikolla kehossa olevia heijastepisteitä esimerkiksi jalkateristä, sääristä ja korvista. Vyöhyketerapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia kehon sairaus- ja häiriötiloja. 

Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa hoidetaan kehon akupisteitä neuloin. Akupisteet sijaitsevat kehon energeettisillä meridiaanilinjoilla. Meridiaanien avaaminen hieronnan ja neulojen avulla tasapainottaa kehon toimintoja ja stimuloi kehon omia parantamismekanismeja.

Laserterapia nopeuttaa kudosvaurion paranemista. Se helpottaa kipuja ja stimuloi solujen toimintaa. Hoito on täysin kivutonta.

Bemer on fysiologinen verisuoniterapialaite. Hoito aktivoi mikroverenkierron toimintaa ja siten tehostaa kaikkea hieronnan vaikutusta. Elimistö saa enemmän happea käyttöön ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Yhden hoidon vaikutus kestää kehossa noin 15-16 tuntia. Bemerhoidon saat SPAhieronnan yhteydessä.

SPAkuumakivihieronta

Kivihieronnassa yhdistyy tehokas hieronta ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja kovettumiin.

Lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksena veri- ja imunestekierto lisääntyvät, kuona-aineiden siirtyminen soluista verenkiertoon tehostuu ja hermosto rauhoittuu.

Ihanteellinen hoitomuoto syvärentoutusta hakevalle asiakkaalle. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

SPApäähieronta

Hoitopedillä tehtävä kokonaisvaltainen hoitokokemus, joka käsittää selän, niska- hartiaseudun, käsivarsien, pään ja kasvojen alueen tehokkaan ja rentouttavan hieronnan.

Hoidossa käytetään lämmintä Shirodaraöljyä. Hoito voidaan kuitenkin asiakkaan halutessa tehdä ilman öljyä.

Päähieronta rentouttaa kehoa ja voi tuoda helpotusta mm. unettomuuteen ja päänsärkyihin. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

SPA hieronnat tekee koulutettuhieroja, luontaishoitaja, ayurvedahoitaja Tiia Mellin

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai soita 09 872 2241.