Katin Kauneuskulman SPAhieronnat ovat kokonasvaltaisia, hemmotelevia ja tehokkaita hierontahoitoja. Hoidoissa käytetään aina hoitoa tehostamaan bemer-verisuoniterapiaa ja tarvittaessa myös laseria. Katin SPAhieronnat Sinulle antaa koulutettu hieroja.

Valitse allaolevista haluamasti SPAhieronta vaihtoehto:

SPA hieronnat

SPAhieronnassa yhdistyy klassiset hierontaotteet ja fasciakäsittely. Se sopii erilaisten lihasjännitysten ja niiden aiheuttamien kiputilojen ja liikerajoitusten hoitamiseen. Hierontaan sisältyy myös pään ja kasvojen käsittely. Hoidossa käytetään kylmäpuristettuja luonnonöljyjä ja aromaattisia öljyjä. Hieronta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään tarvittaessa tukena laseria akuuttien ja kroonistuneiden ongelmien hoitoon. Laser nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinnat: 70€/50min 100€/80min

SPA-akuhieronta

Akuhieronnassa yhdistyy klassinen hieronta ja akupunktio, eli kehon akupisteiden hoito neuloin.

Akupisteet sijaitsevat kehon energeettisillä meridiaanilinjoilla. Meridiaanien avaaminen hieronnan ja neulojen avulla tasapainottaa kehon toimintoja ja stimuloi kehon omia parantamismekanismeja.

Akupunktio on tehokas hoitomenetelmä akuuttien ja kroonisten kiputilojen hoitoon. Hoitokohteita muun muassa migreeni ja muut päänsäryt, selkäkivut, erilaiset raajojen ja nivelten kiputilat. Hoito vaikuttaa myös aineenvaihduntaan, hormonaalisen tasapainoon ja hermostoon. Se sopii hyvin stressin ja unettomuuden hoitoon.

Hinnat: 70€/50min, 100€/80min

SPA hieronta yhdistäen kuumia kiviä

Kivihieronnassa yhdistyy tehokas hieronta ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin ja -kovettumiin. Lämmön ja hieronnan yhteivaikutuksena veri- ja imunestekierto lisääntyvät, kuona-aineide siirtyminen soluista verenkiertoon tehostuu ja hermosto rauhoittuu. Ihanteellinen hoitomuoto syvärentoutusta kaipaavalle asiakkaalle. Hoidossa tehostuksena Bemer-hoito.

Hinta: 100€/70min

SPA vyöhykehieronta

Vyöhykehieronnassa yhdistyy klassinen hieronta ja kehon vyöhykepisteiden käsittely. Hoidon avulla voidaan muun muassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa lihasjännityksiä sekä parantaa immuunipuolustusta. Vyöhykepisteiden käsittelyllä on hoidettu hyvin tuloksin esimerkiksi unettomuutta, migreeniä, stressiä, koliikkia, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmia sekä tuki- ja liikuntaelinongelmia. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinnat: 70€/50min 100€/80min

SPA päähieronta

Hoitopedillä tehtävä kokonaisvaltainen hoitokokemus, joka käsittää selän, niska- hartiaseudun, käsivarsien, pään ja kasvojen alueen tehokkaan ja rentouttavan hieronnan. Hoidossa käytetään lämmintä Shirodaraöljyä. Hoito voidaan kuitenkin asiakkaan halutessa tehdä ilman öljyä. Päähieronta rentouttaa kehoa ja voi tuoda helpotusta mm. unettomuuteen ja päänsärkyihin. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinnat: 80€/45min

SPA hieronnat tekee koulutettuhieroja, luontaishoitaja, ayurvedahoitaja Tiia Mellin

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai soita 09 872 2241.