Syväaaltohoito

Faskia on tukikudosten verkosto ilman alkua ja loppua ja yhdistää käytännössä kaiken kehossa – lihaksista luihin, sisäelimistä soluihin.

Yhteen tarttunut faskia vaikuttaa liikkuvuuteen, ja koska faskiassa on 6 kertaa enemmän hermosoluja kuin lihaksissa, voi faskian jumiutuminen johtaa muun muassa kipuihin lannerangassa. ”Sairaasta” faskiasta tulee nopeasti huono ketjureaktio. Tästä aiheutuu tulehduksia, heikentynyt nesteiden kierto kehossa, heikentynyt immuunipuolustus – ja kivut tekevät levosta ja palautumisesta haastavampaa.

Syväaaltohoito, eli Swedish Fascia Vibes on uusi faskian/tukikudoksen hoitomuoto, joka lisää liikkuvuutta ja rentoutumista tehokkaasti ja miellyttävästi, vähentää kipuja ja jännitteitä, sekä parantaa verenkiertoa ja nesteiden virtausta.

Suurin osa pitää hoitoa miellyttävänä ja hellävaraisena, mutta samalla myös nopeana ja tehokkaana, ja tulokset näkyvät nopeasti.

Voit varata syväaaltohoidon omana hoitonaan, jolloin hoito voidaan tehdä myös vaatteiden päältä.

Syväaaltohoidon saat halutessasi myös hieronnan tukihoitona valitsemalla Katin kauneuskulman SPAhieronnan 50 min tai 80 min

Hinta