Revitalash -tuotteet

REVITALASH® ADVANCED on ainutlaatuinen ripsienhoitoaine, jonka avulla sinäkin saat luonnollisen kauniit ja näyttävät ripset.

Ripsiseerumia levitetään ripsiin kerran päivässä, mielellään aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Muista pestä huolellisesti silmämeikki pois ennen seerumin levitystä. Tuotteen voi toki levittää aamuisinkin, mutta anna silloin tuotteen imeytyä rauhassa noin 5 minuuttia ennen kuin levität muita kasvohoitotuotteita.

Levitä ripsiseerumia pelkästään ripsien tyveen. Pieni määrä seerumia riittää levitykseen. Alaripsiin tuotetta ei tarvitse levittää, sillä seerumia levittyy yläripsistä alaripsiin silmien räpytyksen välityksellä.

Säännöllisellä käytöllä REVITALASH® ADVANCED:n tulokset näkyvät 3-10 viikon kuluessa. Aloittaessasi ripsiseerumin käytön, levitä tuotetta joka päivä. Kun haluttu lopputulos on saavutettu, riittää seerumin levitys ripsien ylläpitoon 2-3 kertaa viikossa.

Jopa 97% REVITALASH® ADVANCED:n käyttäjistä kokee ripsiensä muuttuneen kauniimmiksi.

Olivatpa ripsesi hauraat, katkeilleet tai harvat, REVITALASH® ADVANCED:n avulla sinunkin ripsesi tulevat elinvoimaisiksi, kauniiksi ja valloittaviksi.

REVITALASH® ADVANCED on USA:n myydyin ripsien hoitotuote ja yksi maan myydyimmistä yksittäisistä kosmetiikkatuotteista.

HUOM! REVITALASH -TUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ BIMATOPROSTIA.

Täältä verkkokauppaan