Jalkahoito

Täsmähoitoa jaloille. Jalkahoito on osa terveyden hoitoa.

Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojesi tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin ja oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Erikoisjalkahoito 74€

Jalkahoito on aina yksilöllinen hoito, joka toteutetaan toiveittesi ja ehkä kuitenkin ennen kaikkea jalkojesi tarpeen mukaan. Jalkahoidossa hoidetaan jalkojen ihoa (kovettumien poisto poralla, käsin ja/tai raspilla tarpeen mukaan), kynsien huolto sekä jalkojen ihon hoitaminen kuorinnan/hieronnan/naamion avulla tarpeen mukaan

Jalokivijalkahoito 85€

Jalokivijalkahoito on aina yksilöllinen hoito, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet, mutta ennen kaikkea kuitenkin jalkojen, säärten ja kynsien yksilölliset hoitotarpeet. Jalokivijalkahoidossa lisäksi rentouttava jalokivihieronta.

Lakkaus ja kynsilakka mukaan 12€

Hygienia on tärkeä osa hoitojamme.  Halutessasi lakkauksen, tehdään se aina hygieenisesti ja turvallisesti VAIN uudella lakalla. Lakan saat mukaasi hoidon päätyttyä.

Geelilakkaus 35€

Geelilakkaus on kiiltävämpi ja kestävämpi lakkaus. 

Lakka kovetetaan UV-valon alla.

Huom. Ei lähde pelkällä lakanpoistoaineella. Vaatii viilauksen.

 Geelilakkaus varpaiden kynsiin vain jalkahoidon yhteydessä.

Suklainen jalkahoito 89€

sisältää kuivaharjauksen ja suklaisen kuorinnan, jonka jälkeen saat nauttia suklaisesta hieronnasta tai kivihieronnasta toivetteisi mukaan.

Aikaa varatessa muista ilmoittaa, kummasta hieronnasta haluat tänään nauttia!