Jalkahoito

Täsmähoitoa jaloille. Jalkahoito on osa terveyden hoitoa.

Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojesi tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin ja oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Erikoisjalkahoito 76 €

Jalkahoito on aina yksilöllinen hoito, joka toteutetaan toiveittesi ja ehkä kuitenkin ennen kaikkea jalkojesi tarpeen mukaan. Jalkahoidossa hoidetaan jalkojen ihoa (kovettumien poisto poralla, käsin ja/tai raspilla tarpeen mukaan), kynsien huolto sekä jalkojen ihon hoitaminen kuorinnan/hieronnan/naamion avulla tarpeen mukaan

Jalokivijalkahoito 87 €

Jalokivijalkahoito on aina yksilöllinen hoito, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet, mutta ennen kaikkea kuitenkin jalkojen, säärten ja kynsien yksilölliset hoitotarpeet. Jalokivijalkahoidossa lisäksi rentouttava jalokivihieronta.