Miesten suosikkihoidot

Miehen ihon ja elämän haasteet poikkeavat hiukan naisen vastaavista. Miehet ovat tervetulleita kaikkiin hoitoihimme, mutta olemme tähän keränneet miesten itsensä suosimia hoitomuotoja:

Rentoutta baarista- happibaari ja andulaatio värähtelyhieronta

Happi vaikuttaa koko kehoon ja jaksamiseen. Happi tehostaa kaikkien muiden hoitojen tehoa merkittävästi. Hoitokokemus alkaakin happibaarikäynnillä ja jatkuu andulaatio hoitopatjan värähtelyhieronnlla. Rentouttava kokonaisuus.
Hinta 40€

Tilaa lahjakortti

Rentoutuskellunta

Ainut tapa kokea vapaus painovoiman kahleista – ellet satu olemaan astronautti. Avaruudellinen kokemus. Rentoutuminen vastaa keholle noin 6h yöunta.

Lue lisää täältä

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

Miesten kasvohoito 60min

Miesten iho joutuu monenlaiselle rasitukselle päivittäin. Parranajo aktivoi, mutta usein myös rasittaa ihoa. Stressi ja kiireinen elämänrytmi näkyvät iholla. Tällä hoidolla vastataan miesten ihon haasteisiin.

Hinta 91€

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

HydraFacial Signature - kosteuttava kasvohoito 109 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

+ kaula ja decoltè hoito 40 €

+ lymfa käsittely koko kasvoille 42 €

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

SPA hieronnat

SPAhieronnassa yhdistyy klassiset hierontaotteet ja fasciakäsittely. Se sopii erilaisten lihasjännitysten ja niiden aiheuttamien kiputilojen ja liikerajoitusten hoitamiseen. Hierontaan sisältyy myös pään ja kasvojen käsittely. Hoidossa käytetään kylmäpuristettuja luonnonöljyjä ja aromaattisia öljyjä. Hieronta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidossa käytetään tarvittaessa tukena laseria akuuttien ja kroonistuneiden ongelmien hoitoon. Laser nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua. Hoidossa tehostuksena bemerhoito.

Hinnat: 70€/50min 100€/80min

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

SPA-akuhieronta

Akuhieronnassa yhdistyy klassinen hieronta ja akupunktio, eli kehon akupisteiden hoito neuloin.

Akupisteet sijaitsevat kehon energeettisillä meridiaanilinjoilla. Meridiaanien avaaminen hieronnan ja neulojen avulla tasapainottaa kehon toimintoja ja stimuloi kehon omia parantamismekanismeja.

Akupunktio on tehokas hoitomenetelmä akuuttien ja kroonisten kiputilojen hoitoon. Hoitokohteita muun muassa migreeni ja muut päänsäryt, selkäkivut, erilaiset raajojen ja nivelten kiputilat. Hoito vaikuttaa myös aineenvaihduntaan, hormonaalisen tasapainoon ja hermostoon. Se sopii hyvin stressin ja unettomuuden hoitoon.

Hinnat: 70€/50min, 100€/80min

Infrapunasauna

Palautusta urheilun jälkeen, rentoutusta ja kalorien kulutusta.
Kaikki samalla hoidolla.

Lue lisää täältä.

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

Infrapunasauna ja selänhieronta

Mahtava yhdistelmä rentoutumista. 

Hoidon ajanvaraus vain puhelimitse p. 09 872 2241

Tilaa lahjakortti

Verikuppaus

Kansanperinnehoidon apu lihasperäisiin särkyihin, kolotuksiin, kipuihin ja verenkiertovaivoihin.
Kuonanpoiston jälkeen keho voi paremmin, vireystila nousee sekä psyykkinen olo paranee.

Kuppaukseen varattava aikaa n. 1,5 h. Sarvien määrä kehossa on n. 20-30 riippuen asiakkaasta.

Verikuppaus 125€

Lue lisää kuppauksesta.

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti