Miesten suosikkihoidot

Miehen ihon ja elämän haasteet poikkeavat hiukan naisen vastaavista. Miehet ovat tervetulleita kaikkiin hoitoihimme, mutta olemme tähän keränneet miesten itsensä suosimia hoitomuotoja:

Rentoutta baarista- happibaari ja andulaatio värähtelyhieronta

Happi vaikuttaa koko kehoon ja jaksamiseen. Happi tehostaa kaikkien muiden hoitojen tehoa merkittävästi. Hoitokokemus alkaakin happibaarikäynnillä ja jatkuu andulaatio hoitopatjan värähtelyhieronnlla. Rentouttava kokonaisuus.
Hinta 40€

Tilaa lahjakortti

Rentoutuskellunta

Ainut tapa kokea vapaus painovoiman kahleista – ellet satu olemaan astronautti. Avaruudellinen kokemus. Rentoutuminen vastaa keholle noin 6h yöunta.

Hinta 68 € / tunnin kellunta

Lue lisää täältä

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

Miesten kasvohoito 60min

Miesten iho joutuu monenlaiselle rasitukselle päivittäin. Parranajo aktivoi, mutta usein myös rasittaa ihoa. Stressi ja kiireinen elämänrytmi näkyvät iholla. Tällä hoidolla vastataan miesten ihon haasteisiin.

Hinta 95 €

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

HydraFacial Signature - kosteuttava kasvohoito 115 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

+ kaula ja decoltè hoito 46 €

+ lymfa käsittely koko kasvoille 48 €

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

SPA hieronnat

SPAhieronta on monipuolinen hierontahoito, jossa hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa faskiakäsittelyn, vyöhyketerapian, akupunktion ja laserterapian avulla. Käytettävien hoitomenetelmien tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa hoidon alussa. Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

SPAhieronta lisää kehon ja mielen hyvinvointia ja auttaa monissa ongelmissa.

Faskiahoidossa avataan kehon kalvorakenteita. Faskiat sitovat kehossa kaiken yhteen. Kireä faskia jäykistää kehon liikkuvuutta, heikentää lihasvoimaa ja aiheuttaa kipua. Faskiassa on kuusi kertaa enemmän hermosoluja, kuin lihaksessa, joten usein lihaskivut johtuvat faskian kireydestä. 

SPAhieronnassa käytetään faskian avaamiseen manuaalisen käsittelyn lisäksi syväaaltohoitolaitetta. Se on tehokkain ja kivuttomin hoitomenetelmä faskioiden avaamiseen. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

Vyöhyterapiassa stimuloidaan sormin ja vyöhykepuikolla kehossa olevia heijastepisteitä esimerkiksi jalkateristä, sääristä ja korvista. Vyöhyketerapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia kehon sairaus- ja häiriötiloja. 

Akupunktio on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa hoidetaan kehon akupisteitä neuloin. Akupisteet sijaitsevat kehon energeettisillä meridiaanilinjoilla. Meridiaanien avaaminen hieronnan ja neulojen avulla tasapainottaa kehon toimintoja ja stimuloi kehon omia parantamismekanismeja.

Laserterapia nopeuttaa kudosvaurion paranemista. Se helpottaa kipuja ja stimuloi solujen toimintaa. Hoito on täysin kivutonta.

Bemer on fysiologinen verisuoniterapialaite. Hoito aktivoi mikroverenkierron toimintaa ja siten tehostaa kaikkea hieronnan vaikutusta. Elimistö saa enemmän happea käyttöön ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Yhden hoidon vaikutus kestää kehossa noin 15-16 tuntia. Bemerhoidon saat SPAhieronnan yhteydessä.

Hinnat: 75 €/50 min 105 €/80 min

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

Infrapunasauna

Palautusta urheilun jälkeen, rentoutusta ja kalorien kulutusta.
Kaikki samalla hoidolla.

Hinta 26 € /kerta

Lue lisää täältä.

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti

Infrapunasauna ja selänhieronta

Infrapunasauna käynti + Kuumakivihieronta 30 min selän alueelle.

Mahtava yhdistelmä rentoutumista.

Hinta 86 €

Hoidon ajanvaraus vain puhelimitse p. 09 872 2241

Tilaa lahjakortti

Verikuppaus

Kansanperinnehoidon apu lihasperäisiin särkyihin, kolotuksiin, kipuihin ja verenkiertovaivoihin.
Kuonanpoiston jälkeen keho voi paremmin, vireystila nousee sekä psyykkinen olo paranee.

Kuppaukseen varattava aikaa n. 1,5 h. Sarvien määrä kehossa on n. 20-30 riippuen asiakkaasta.

Verikuppaus 129 €

Lue lisää kuppauksesta.

Hoidon ajanvaraus Tilaa lahjakortti