Miesten suosikkihoidot

Miehen ihon ja elämän haasteet poikkeavat hiukan naisen vastaavista. Miehet ovat tervetulleita kaikkiin hoitoihimme, mutta olemme tähän keränneet miesten itsensä suosimia hoitomuotoja:

Rentoutuskellunta

Ainut tapa kokea vapaus painovoiman kahleista – ellet satu olemaan astronautti. Avaruudellinen kokemus. Rentoutuminen vastaa keholle noin 6h yöunta.

Hinta 68 € / tunnin kellunta

Lue lisää täältä

 Tilaa lahjakortti

iSCLINICAL kasvohoito 60min

Miesten iho joutuu monenlaiselle rasitukselle päivittäin. Parranajo aktivoi, mutta usein myös rasittaa ihoa. Stressi ja kiireinen elämänrytmi näkyvät iholla. Tällä hoidolla vastataan miesten ihon haasteisiin.

Hinta 95 €

Tilaa lahjakortti

HydraFacial Signature - kosteuttava kasvohoito 115 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

+ kaula ja decoltè hoito 46 €

+ lymfa käsittely koko kasvoille 48 €

 Tilaa lahjakortti

SPA hieronnat

SPAhieronta on monipuolinen hierontahoito, jossa hieronnan vaikutusta voidaan tehostaa faskiakäsittelyn, vyöhyketerapian, akupunktion ja laserterapian avulla. Käytettävien hoitomenetelmien tarve kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa hoidon alussa. Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

Faskiahoidossa avataan kehon kalvorakenteita. Faskiat sitovat kehossa kaiken yhteen. Kireä faskia jäykistää kehon liikkuvuutta, heikentää lihasvoimaa ja aiheuttaa kipua. Faskiassa on kuusi kertaa enemmän hermosoluja, kuin lihaksessa, joten usein lihaskivut johtuvat faskian kireydestä.

SPAhieronnassa käytetään faskian avaamiseen manuaalisen käsittelyn lisäksi syväaaltohoitolaitetta. Se on tehokkain ja kivuttomin hoitomenetelmä faskioiden avaamiseen. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia.

Bemer on fysiologinen verisuoniterapialaite. Hoito aktivoi mikroverenkierron toimintaa ja siten tehostaa kaikkea hieronnan vaikutusta. Elimistö saa enemmän happea käyttöön ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Yhden hoidon vaikutus kestää kehossa noin 15-16 tuntia. Bemerhoidon saat SPAhieronnan yhteydessä.

Hinnat: 75 €/50 min 105 €/80 min

Tilaa lahjakortti

Verikuppaus

Kansanperinnehoidon apu lihasperäisiin särkyihin, kolotuksiin, kipuihin ja verenkiertovaivoihin.
Kuonanpoiston jälkeen keho voi paremmin, vireystila nousee sekä psyykkinen olo paranee.

Kuppaukseen varattava aikaa n. 1,5 h. Sarvien määrä kehossa on n. 20-30 riippuen asiakkaasta.

Verikuppaus 129 €

Tilaa lahjakortti