Meikki

Meikki on tärkeä osa ihonhoitoa. Kun meikkituotteita käytetään päivittäin tai edes viikoittain, on tärkeä tietää niiden vaikutukset ihoon ja huomioida se koko ihonhoidossa. Olennaista on, että iho voi hengittää ja toimia normaalisti ehostettunakin. Siksi iho tulee puhdistaa ja kosteuttaa sille sopivilla hoitoaineilla aina ennen ja jälkeen meikin.

Jane Iredalen meikkituotteet tukevat ihon tervettä toimintaa. Tuotteissa ei käytetä komedogeenisiä (mustapäitä aiheuttavia) ainesosia: parfyymeja, synteettisiä väri- eikä säilöntäaineita.
Iho voi hengittää, sillä meikkituotteissa ei ole ihoa tukkivia mineraaliöljyjä eikä kuivattavaa täyteainetta eli talkkia. Kaikissa meikkipohjissa on sekä UVA- että UVB-suoja, sillä UV-säteily on tutkitusti ihoa rasittavin ja vanhentavin tekijä. Se antaa myös erinomaisen suojan ulkoilman epäpuhtauksia vastaan.

Meikkaus
päivämeikki 50€
juhlameikki 80€

Meikki suunnitellaan ja luodaan aina Sinun toiveidesi pohjalta huomioiden samalla ihosi tarpeet meikin pohjustuksessa. Näin meikki korostaa Sinun kauneimpia piirteitäsi sekä näyttää ja myös tuntuu Sinulta itseltäsi.