Tuotteet

Vaadimme käyttämiltämme tuotteilta kokonaisvaltaista toimivuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa teknologiaa – ja ennen kaikkia tuloksia. Tämän filosofian mukaan olemme valinneet moderniin huipputeknologiaan ja vuosien kokemuksen jälkeen hyväksi havaittuihin iho-oppeihin perustuvat iSClinical ja Dermalociga hoitola- ja kotihoitotuotteet sekä Jane Iredalen meikit.

Molempien raaka-ainepohjat toimivat terveen ihotoiminnan periaatteella. Toisiaan tukevien tuotteiden avulla saavutetaan hoitola- ja kotihoidon tuloksissa maksimaaliset hyödyt eikä yksi tuote kumoa käytössä toisen tuotteen ominaisuuksia.

iS Clinical, Dermalogican ja Jane Iredalen terveen ihon periaate on raaka-ainepohjassa. Keinotekoisia väriaineita tai hajusteita ei ole lisätty, sillä väriaineet voivat turhaan lisätä ihon talituotantoa ja tukkeutumista. Hajusteet taas voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia ja ihon herkistymistä.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, jotka tekevät ihon pinnalle ihon normaalia toimintaa estävän, tukkivan kalvon. Raaka-aineista on myös karsittu pois allergisoiva lanoliini sekä ihoa kuivattavat alkoholi ja formaldehydi.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Näissä linkeissä tuotevalikoima: iS Clinical, Dermalogica, Jane Iredale 

Sydäntämme lähinnä oleva luomuajattelu ja energioiden käyttö kiteytyy huippuunsa Sisin- jalokivikosmetiikkasarjassa

Hyvää ja rentoa oloa piikkimatolla. Ekologinen piikkimatto ja -tyyny ostettavissa meiltä. Tutustu täältä lisää!