Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta – kehon ja mielen syvään rentoutumiseen.

Intialainen päänhieronta on erinomainen rentoutuskäsittely, joka perustuu vanhaan hoitotraditioon ja jonka nykyisessä hoitotekniikassa hyödynnetään lisäksi klassisesta hierontaa, shiatsua ja akupisteitä. Päänhieronta rauhoittaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä.

Hoito suoritetaan istuen. Pään aluetta käsitellään tehokkaasti hoitomuodolle kehitetyin erikoisottein. Käsittely aloitetaan hartiaseudusta, josta edetään aaltomaisin liikesarjoin olkavarsiin, niskaan ja pään alueelle. Myös kasvot ja korvalehdet käsitellään.

 

Hoidon vaikutukset

Käsittely soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin, jännitysniskaoireisiin tai hetken rentoutumiseen. Verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen poistaa lihasjännityksiä ja tervehdyttää hiuspohjaa. Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on erittäin rentoutunut. Hyvin konkreettinen hoidon vaikutus on miellyttävä levollisuuden ja rauhallisuuden tunne, joka lievittää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia.

Hinta 69€